Nyheter

 • Paus i webshoppen

  Vi pausar webshoppen under sommaren då vi inte hinner administrera den. Vi kommer att öppna webshoppen igen i slutet av Juli.

  2024-06-19 15:21
 • Slipning av trädgårdsverktyg

  Slipning av trädgårdsverktyg

  Dags att ge dina trädgårdsverktyg lite kärlek? Det fixar vi! Kom förbi och lämna in dom så tar vi en titt. Det går tyvärr inte att boka tid för dessa då de tar lång tid för oss att slipa, men att lämna in och hämta en annan dag går bra.

  2024-04-25 10:30
 • Vill du lämna knivar när vi inte är här?

  Vill du lämna knivar när vi inte är här?

  Vill du lämna knivar när vi inte är här? I så fall är detta något för dig! Boka en kod och lämna slipning hos oss i en säker låda. Du kan lämna dygnet runt och även hämta när det passar dig.

  Fyll i formuläret så skickar vi dig en kod till din mobiltelefon. Telefonen behöver du ha med dig så att du kan öppna din låda.

  Klicka på länken för att fylla i formuläret.

  2023-07-22 23:33

Fler nyheter

Just nu!

Skärpstål

Att välja rätt skärpstål kan vara en riktig djungel! Därför har vi här valt ut ett par stycken som vi säljer mycket av och som passar de flesta knivar. En regel är att skärpstålet ska vara av hårdare material än bladet i kniven. Knivar som till exempel Global eller andra som har hårdare stål i bladet kräver ofta ett skärpstål som har en mer slipande effekt.

Vi rekommenderar därför dessa här nedanför som passar de allra flesta knivar på den svenska marknaden.


Hela sortimentet

Tillagd i varukorgen